Mouky
Úvodní strana / Mouky / BANÁNOVÁ MOUKA GASTRO BALENÍ 1200G
zpět na seznam

BANÁNOVÁ MOUKA GASTRO BALENÍ 1200G

Novinka
BANÁNOVÁ MOUKA GASTRO BALENÍ 1200G

GASTRO BALENÍ banánové mouky na přípravu sladkého a slaného pečiva a SCD výživu.

Je to pouze mouka, pokud chcete použít recepty níže v popisu, je potřeba přidat dvě kávové lžičky jedlé sody na 200g a sůl.

Kód: 214
Cena: 300 Kč s DPH

Skladem (doručení do tří dnů)

OBJEDNAT

Podrobnosti a parametry

Obsah: celkem 1200 g

Složení: mouka banánová nativní

Poznámka: vhodné pro SCD výživu

Informace pro alergiky

  • výrobek neobsahuje alergeny

Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.

Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby Spotřebujte do data na obalu.

Návod na přípravu sladkého pečiva

Do mísy nasypeme 200g směsi (polovinu sáčku), přidáme 150 ml oleje, 100 ml vody, 150 g medu, 200g jemně nastrouhané mrkve Ze směsi vypracujeme těsto, které se nechá 15 minut odpočinout. Poté těsto přendáme do olejem vymazané formy. Nahoru můžeme přidat čerstvé sezónní ovoce.

Návod na přípravu slaného pečiva

Do mísy nasypeme 200g směsi (polovinu sáčku), přidáme 150 ml oleje, 100 ml vody, 200g jemně nastrouhané cukety, přidáme 3 – 5g soli. Ze směsi vypracujeme těsto, které necháme 15 minut odpočinout. Těsto přendáme do olejem vymazané formy na sendvičový chléb. Podle chuti lze do těsta přidat škvarky, strouhaný sýr, sušená rajčata, kmín. Těsto pečeme v předehřáté troubě při 180 °C cca 30 – 40 minut.

Chléb z banánové mouky podle Marky (Marky SCD recepty):

Suroviny: 5 vajec, 1/2 šálku kokosového oleje na vaření, 1/2 lžičky soli, 2 lžičky drceného kmínu 1 lžička kmínu na ozdobu, 1 šálek banánové mouky

  1. V míse pomocí ponorného mixéru smíchám vejce, olej, sůl a drcený kmín. Pak přidám banánovou mouku (pozor, je opravdu velmi jemná, práší) a znovu rozmixuji. Jakmile mám smícháno, dám těstu asi na 15 minut pauzu.
  2. Po pauze těsto přeliji do formy opatřené pečícím papírem, ozdobím kmínem a dám péct do předem vyhřáté horkovzdušné trouby na 180°C po dobu asi 50 minut.

(Do chlebu při výrobě těsta můžete přidat nějakou bylinku, třeba bazalku, majoránku nebo tymián, ať máte změnu. Ti co nefázují, si mohou dovolit více a chleba si upravit třeba přidáním osmažené šalotky nebo česneku.)

CMS Consulting s.r.o.

Česká 47
266 01 Beroun
+420 311 610 410
obchod@cms.cz

.